Werkwijze

Kennismaking

Lijkt het je leuk om samen te werken? Dan zullen we eerst een kennismakingsgesprek plannen. Hierin bespreken we alle  wensen, verwachtingen en de prijs. Ook bepalen we waar we de shoot willen doen en of er nog voorbereidingen nodig zijn.

Shoot

Tijdens het shooten probeer ik je altijd op je gemak te stellen. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt, dan krijgen we ten slotte ook de beste foto's! Je kunt het altijd aangeven als je ideeën hebt of tijdens de shoot iets anders wilt proberen.

Nabewerking

Na de shoot selecteer ik de beste foto's. Deze zal ik vervolgens editen en je ontvangt alle foto's binnen twee weken. In principe krijg je een link waar je alle foto's kunt downloaden, maar als je de foto's liever op een andere manier ontvangt kan dat natuurlijk ook.


Alles wat je moet weten voor de shoot

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de fotoshoot zal ik jullie enkele aanwijzingen geven. Verder probeer ik jullie juist op de meest natuurlijke manier vast te leggen. Dit werkt vaak het beste als jullie je eigen ding doen, genieten van het moment en vooral bezig zijn met elkaar. Vooral doen alsof er geen camera in de buurt is dus!

Ik leg jullie het liefste vast zoals jullie zijn. Door middel van kleine opdrachtjes kunnen we spontane, grappige momenten creëren waardoor de foto's puur blijven. Als je zelf ideeën hebt over een foto of iets wil uitproberen tijdens de shoot, is daar altijd ruimte voor. Het doel is vooral om voor een ontspannen, ongedwongen sfeer te zorgen waar iedereen zich comfortabel bij voelt.

Wat moet ik aan?

Het mooiste is om tijdens de fotoshoot kleding aan te doen met rustige, lichte kleuren. Warme tinten doen het ook vaak goed op foto's. Neutrale kleuren vloeken niet snel met de omgeving en hierdoor krijgen de foto's een natuurlijke uitstraling. Zorg bij een fotoshoot met meerdere mensen dat de kleding op elkaar is afgestemd en niet vloekt.

Hou rekening met de kleuren van de locatie van de fotoshoot. Ga je in het bos fotograferen, dan is het niet zo handig om groene kleding uit te kiezen. Is de locatie industrieel met veel grijstinten, zorg dan zelf voor kleur in je kleding. Maar is de locatie juist heel kleurrijk, wees dan niet te uitbundig met je kleding.

Verder heeft kleding zonder drukke prints, patronen of tekst de voorkeur. Dit leidt namelijk erg af en hierdoor straal je minder rust uit in de foto's. Kies voor kleding van mooie materialen zoals bijvoorbeeld wol, kant, linnen of zijde.

Zorg er ten slotte ook voor dat je je comfortabel voelt in je kleding. Dit straal je dan ook uit!

Toch nog inspiratie nodig? Op Pinterest vind je veel voorbeelden van mooie kledingcombinaties.

Wat als het regent?

Bij slechte weersvoorspellingen verplaatsen we de fotoshoot naar een ander moment. Dit is kosteloos en bespreken we samen.

Hoe gaat het verder na de shoot?

Na de shoot ga ik de foto's selecteren en bewerken. Je ontvangt binnen twee weken het minimale aantal foto's dat aangegeven staat bij het pakket. Als er meer mooie foto's uit de shoot zijn gekomen, zal ik jullie altijd de mogelijkheid bieden om deze ook te ontvangen. Mijn stijl van editen is natuurlijk en dromerig. Bekijk voor voorbeelden de foto's in mijn portfolio.

Toch nog vragen? Stuur me een bericht!

suzevdbeek@gmail.com


Voordelen

Betaalbare fotograaf door heel Nederland

Spontane, ongedwongen foto's

Diverse soorten foto's van hoge kwaliteit, in kleur


Reviews

'' De fotoshoot met Suze was heel tof! Het was ongedwongen en op een mooie locatie. Suze zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en dat is terug te zien op de foto’s. Fijn om samen te werken met Suze, echt een aanrader. ''

- Eline

'' Het was niet alleen een shoot maar het was ook intens gezellig met Suze. Ze wist precies wanneer ze de foto’s moest schieten en dat bleek uit de resultaten. De foto’s zijn ontzettend gaaf geworden en helemaal zoals ik wilde. Dankjewel Suze ;) ''

- Meike

'' Ik heb een leuke shoot gehad samen met Suze! Ik wilde graag op de foto met mijn hondje Èla. Mijn hond kan nogal druk zijn, dus ik was benieuwd of het goed zou gaan met het maken van de foto's. Gelukkig ging dit super! Suze was erg aardig en rustig en wist leuke foto's te maken op de goede momenten. De foto's zijn erg goed gelukt en ik ben er erg blij mee! ''

- Lieke


Prijzen

Benieuwd naar de pakketten die ik aanbied? Bekijk mijn prijzen voor de verschillende shoots.


Portfolio

In mijn portfolio vind je portret-, natuur- en productfoto's. Bekijk de mogelijkheden!


Contact

Heb je een vraag of wil je kennismaken?
Stuur me een DM of email!
suzevdbeek@gmail.com


Maak jouw eigen website met JouwWeb