Bedrijfsfotografie

Benieuwd wat ik kan betekenen voor je bedrijf? Bekijk hieronder wat voor resultaten we samen kunnen bereiken.

Social media

Doordat alle foto's in dezelfde stijl zijn gemaakt, zijn ze herkenbaar voor je klanten op social media. En door de afwisseling tussen bijvoorbeeld close-ups, portretfoto's en totaalshots blijven je kanalen afwisselend.

Flyers/posters

Als je op zoek bent naar foto's voor posters of flyers voor je bedrijf, kunnen we samen een concept bedenken. De foto's zijn van hoge kwaliteit en kunnen in de juiste formaten worden afgeleverd.

Website

De foto's die je krijgt zijn van hoge kwaliteit, waardoor je deze goed kunt gebruiken als bijvoorbeeld banner op je site. Ook op een groot scherm zullen ze goed tot hun recht komen.


Werkwijze

Kennismaking

Lijkt het je leuk om samen te werken? Dan zullen we eerst een kennismakingsgesprek plannen. Hierin bespreken we alle  wensen, verwachtingen en de prijs. Ook bepalen we waar we de shoot willen doen en of er nog voorbereidingen nodig zijn.

Shoot

Tijdens het shooten probeer ik je altijd op je gemak te stellen. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt, dan krijgen we ten slotte ook de beste foto's! Je kunt het altijd aangeven als je ideeën hebt of tijdens de shoot iets anders wilt proberen.

Nabewerking

Na de shoot selecteer ik de beste foto's. Deze zal ik vervolgens editen en je ontvangt alle foto's binnen twee weken. In principe krijg je een link waar je alle foto's kunt downloaden, maar als je de foto's liever op een andere manier ontvangt kan dat natuurlijk ook.


Eerdere shoots

Reviews

'' De fotoshoot met Suze was heel tof! Het was ongedwongen en op een mooie locatie. Suze zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en dat is terug te zien op de foto’s. Fijn om samen te werken met Suze, echt een aanrader. ''

- Eline (eigenaar coachingbedrijf LeefNu Coaching)

'' Het was niet alleen een shoot maar het was ook intens gezellig met Suze. Ze wist precies wanneer ze de foto’s moest schieten en dat bleek uit de resultaten. De foto’s zijn ontzettend gaaf geworden en helemaal zoals ik wilde. Dankjewel Suze ;) ''

- Meike (eigenaar hondenuitlaatservice Pawsitive Walks)Contact

Heb je een vraag of wil je kennismaken?
Stuur me een DM of email!
suzevdbeek@gmail.com